4,92/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

13.279 recenzii

Expediere în 24/48h și plată la livrare

Formula inovatoare Seborina® pentru a stimula regenerarea părului și a preveni căderea lui

Cel mai bine vândut tratament de regenerare a părului din 2023, +50.000 de persoane l-au ales deja

✅ Stimulează regenerarea părului încă de la prima aplicare

✅ Oprește căderea părului și reactivează foliculii deteriorați

✅ Nu îngrașă părul și se absoarbe rapid

✅ Eficiență dovedită de peste 27 de studii clinice

OFERTĂ SPECIALĂ

2 pachete de Seborina® la prețul unuia singur

400,00 Lei199 Lei

⚠️ Bucăți încă disponibile: 8

Rezultate încă de la prima aplicare

Formula inovatoare Seborina® reactivează bulbii responsabili de creșterea părului care s-au deteriorat din cauze genetice sau din cauza vârstei și revigorează astfel zonele goale într-un mod simplu și natural.

De ce să alegi Seborina®?

Reactivează foliculii deteriorați

Întărește părul

Completează regenerarea părului

2 pachete de Seborina® la prețul unuia singur

400,00 Lei199 Lei

⚠️ Bucăți încă disponibile: 8

Numai ingrediente naturale cu o eficiență de 98%

Arginină

Aminoacid extras din semințele diferitelor plante, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în scalp, oferind foliculilor de păr nutrienții de care au nevoie pentru a crește și a se regenera. Întărește părul și previne căderea părului.

Schinduf

Conține proteine și nicotină care ajută la stimularea creșterii părului. De asemenea, schinduful conține acizi grași esențiali care pot ajuta la hrănirea și hidratarea părului, făcându-l mai puternic și mai rezistent la rupere.

 

Serenoa

Ajută la prevenirea căderii părului și la creșterea densității părului existent. În plus, Serenoa reduce inflamația scalpului, una dintre cauzele căderii părului.

2 pachete de Seborina® la prețul unuia singur

400,00 Lei199 Lei

⚠️ Bucăți încă disponibile: 8

Mii de clienți obțin deja rezultate

Comentarii verificate

"Cam de la vârsta de 30 de ani am început să pierd părul de pe frunte și linia părului era foarte sus... Am găsit acest produs și, văzând rezultatele altor personae, am decis să îl încerc. Trebuie să spun că sunt foarte mulțumit, rezultatele sunt vizibile, părul a încetat să mai cadă, iar în părțile goale crește din nou, mult mai puternic decât înainte."
Andrei D.
Achiziție verificată în data de 04/06/2023
"Am încercat și alte seruri pentru a-mi întări părul, dar fără mari rezultate, mă deranja foarte tare să-mi văd părul din ce în ce mai rar. Seborina chiar m-a surprins!!! După 2 săptămâni, părul meu este deja vizibil mai gros și pot chiar să îl coafez din nou, așa cum vreau, cu fixativ."
Cristi R.
Achiziție verificată în data de 05/04/2023
"În ciuda vârstei mele, îmi pasă de aspectul meu, așa că am decis să încerc acest produs la sfatul unui prieten. Eram sceptică, dar funcționează, părul este mult mai gros și mai des, iar zonele în care începuseră să se formeze spații libere au dispărut complet, părul meu a redevenit ceea ce era când aveam 25 de ani."
Ovidiu T.
Achiziție verificată în data de 27/05/2023

2 pachete de Seborina® la prețul unuia singur

400,00 Lei199 Lei

⚠️ Bucăți încă disponibile: 8

Sfatul Dr Ghiorghiu

Dr. tricolog Marius Ghiorghiu 

În calitate de tricolog, recomand cu tărie utilizarea Seborina pentru a combate căderea părului.

Acest produs conține un amestec de extracte naturale, inclusiv schinduf, serenoa și arginină, care ajută la stimularea creșterii părului și la oprirea căderii acestuia.

În plus, datorită prezenței unor ingrediente precum Panthenol și Capsicum, părul devine mai puternic și sănătos.

Seborina este ușor de utilizat datorită spray-ului convenabil și nu lasă reziduuri uleioase pe păr, menținându-l curat în permanență.

Recomand cu toată încrederea acest produs tuturor celor care caută o soluție eficientă și naturală pentru căderea părului.

OFERTĂ SPECIALĂ

2 pachete la prețul unuia singur
(4 luni de tratament total)

400,00 Lei199 Lei

⚠️ Bucăți încă disponibile: 8

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Il mio form di acquistoAVERTISMENT: produsele recomandate pe acest site sunt vândute în regim de afiliere, deci nu suntem nici producătorul și nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl puteți găsi pe site-ul nostru. Prin urmare, pentru orice cerere de rambursare sau alte probleme cu produsele comandate prin intermediul site-ului, trebuie să vă adresați întotdeauna vânzătorului oficial. Cu toate acestea, noi vom fi totuși disponibili pentru a vă ajuta și a vă sprijini.
Produsele sunt recenzate doar în scop informativ: nu este în niciun caz posibil să garantăm anumite rezultate, șansele de reușită ale oricărui rezultat variază de la client la client.
Acest blog nu reprezintă un ziar, deoarece este actualizat fără nicio periodicitate. Prin urmare, nu poate fi considerat un produs editorial. Unele imagini și recenzii de pe acest blog au fost găsite pe internet, dacă considerați că acestea vă încalcă drepturile, vă rugăm să ne anunțați și vor fi eliminate cu promptitudine.

This site is not part of the Facebook website or Meta Platforms, Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of Meta Platforms, Inc.