4,9/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

13 279 отзива

24/48 часа за доставка

и плащане при доставка

Да се откаже пушенето никога не е било по-лесно!

Единственият наистина ефективен метод, който вече е накарал повече от 30 000 българи да спрат да пушат

✅ Потиска желанието за пушене още от първия ден на употреба

✅ Насърчава процеса на пречистване на белите дробове от токсините от пушенето

✅ 93% ефективност: повече от 9 от 10 потребители спират да пушат

✅ Завръщане към дишането и премахване на риска от сериозни здравословни проблеми

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

50% намаление

160,00 лв → 59 лв

⚠️ Все още налични бройки: 8

Представете си живот без дим.

С NoSmoke вече можете!

Ако продължите да пушите…

❌ Вредите на хората около Вас

❌ Съсипвате здравето си и поемате риск за сериозни здравословни проблеми

❌ Харчите хиляди левове всяка година

❌ Имате лош дъх, жълти зъби и миришещи дрехи

 

Вместо това с NoSmoke …

✅ Изчиствате организма от никотина и токсичните вещества от пушенето

✅ Имате свеж и чист дъх, казвате сбогом на лошия вкус и храчките

✅ Се присъединявате към +30 000 българи, които се отказаха от пушенето

✅ Получавате 100% натурален продукт, създаден във високоспециализирана лаборатория

Защо NoSmoke наистина действа?

NoSmoke ще премахне желанието Ви за цигари и ще пречисти белите Ви дробове от токсичните вещества, поглъщани при пушене.

 

Лесен за употреба

Използването на NoSmoke е изключително лесно: просто го впръскайте в устата си с помощта на удобния апликатор.

Незабавно действие

Спреят NoSmoke действа още от първото приложение. Неговото действие ще премахне желанието за пушене и нуждата от никотин.

100% натурален

NoSmoke използва само естествени съставки, подбрани заради способността им да детоксикират и блокират никотиновата зависимост. Няма противопоказания и е подходящ за всеки.

50% намаление

160,00 лв → 59 лв

⚠️ Все още налични бройки: 8

Естествени съставки с 93% ефективност срещу желанието за пушене

Грифония

Африканско растение, което съдържа молекулата 5-HTP, полезна за намаляване на тревожността и депресията, които са характерни симптоми при спиране на пушенето

Гуарана

Растение, произхождащо от Южна Америка, което съдържа кофеин, теобромин и теофилин – естествени стимуланти, които спомагат за подобряване на състоянието на дихателните пътища

Джинджифил

Корен, използван в много природни лекарства поради противовъзпалителното и антиоксидантното си действие, намалява гаденето и подобрява храносмилането, с което е възможно да имате проблеми при спиране на пушенето

50% намаление

160,00 лв → 59 лв

⚠️ Все още налични бройки: 8

Проверени отзиви

„Пуша от 16-годишен и опитах всичко, за да спра.... След като пробвах с лепенки, дъвки и други методи, които не дадоха резултат, накрая с NoSmoke спрях да пуша и се чувствам много по-добре от месеци "
Николай K.
Покупката е потвърдена на 04/06/2023
„Тютюнопушенето съсипваше живота ми. Кашлица и храчки още от сутринта, задух, затруднение да правя каквото и да било. Да не говорим за стотиците левове, които харчех всеки месец. Една опаковка NoSmoke беше достатъчна, за да спра завинаги!!! "
Елена Г.
Покупката е потвърдена на 05/04/2023
"Открих този продукт във Фейсбук и честно казано бях много скептичен. Въпреки това реших да го пробвам и вече минаха 3 месеца, откакто не съм пипал цигара. Направете го за Вашето здраве, опитайте NoSmoke."
Георги И.
Покупката е потвърдена на 27/05/2023

50% намаление

160,00 лв → 59 лв

⚠️ Все още налични бройки: 8

Съветът на д-р Петровски

– д-р Петровски Росен

„Като лекар, занимаващ се с проблеми, свързани с пушенето, препоръчвам NoSmoke на пациентите си, за да спрат да пушат. Това е безопасен и ефективен продукт, който намалява желанието за пушене и симптомите, характерни при спиране на пушенето, без странични ефекти. Поръчването на NoSmoke е важна стъпка към живот без тютюнев дим.”

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

160,00 лв → 59 лв

⚠️ Все още налични бройки: 8

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА

Il mio form di acquistoПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Продуктите, препоръчани на този сайт, се продават чрез партньорски връзки, поради което ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Следователно за всяко искане за възстановяване на сума или други проблеми с продуктите, поръчани чрез сайта, винаги трябва да се обърнете към официалния продавач. Въпреки това, ние ще бъдем на разположение, за да ви помогнем и подкрепим.
Продуктите са прегледани само за информационни цели: ние не можем да гарантираме определени резултати, успехът на всяка цел може да варира от клиент на клиент.
Този блог не е вестник, тъй като се актуализира без редовност. Следователно не може да се смята за редакционен продукт. Някои от снимките и отзивите в този блог са намерени в интернет, ако смятате, че те нарушават вашите права, моля, уведомете ни и те ще бъдат незабавно премахнати.

This site is not part of the Facebook website or Meta Platforms, Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of Meta Platforms, Inc.